Sildid: xcan puidust ketas, varre 8mm nägu, hiina puidust kahvel, xcan peitlid, nikerdamist puit väike, erilist puitu vahendid, hinne puit drill bit, waldorf puidust tööriistad, puitu vahendid, jgo puuriterad puit.

1

1

Puidu Nikerdamiseks Natuke 2.35-6mm Varre Puidu Graveerimine Drill Bit Etteandeseadis Puurimine Nikerdamist Graveerimine Puidutöötlemine puurimistööriistad

Omadused:

1. Nikerdamist Drill Bit : tänu puidu täiendavalt puurida komplekti, saate luua oma puidust käsitööd ja pööra meistriteosed reaalsuseks!

2. Mugav Vahendid: saate hõlpsasti täita mis tahes tüüpi woodcarving projekti ja kasutada.

3. Lihtne Kasutada: Lihtsalt ühendage see electric drill ja olete valmis kasutama!Mugav ja lihtne kasutada, puuri komplekt võimaldab teil leida puidu vaevata, mis erineb traditsioonilise nikerdamist, mis võivad kahjustada ja sinikas teie kätes.

4. Lisatasu Materjal: Need bitti eesmärk on eemaldada puidust kiiremini.Valmistatud terav kiirlõiketerasest, võid kergesti maha raiutud puidu kiiremini, säilitades samal ajal sile pind.

5. Puidu Nikerdamiseks Tool: Optimaalse täpsuse ja põhjalikkuse käitlemise muudab puidu nikerdamiseks lihtne kahjustamata puidust.Saada täpseid tulemusi, millel on leevendav mõju.Nr kaunistamiseks on vaja.

Kirjeldus:

Materjal: Karbiid

Varre Läbimõõt: 2.35 mm, 3mm, 4mm, 6mm

Sobib puidu nikerdamiseks, juur-ja nikerdamist, mööbel, tee tabel, mikro nikerdamist

Märkus:

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Pakett Hõlmab:

1tk Puidu Nikerdamiseks Bit

Kirjeldused
Väärtus
Mudeli Number DK038BGYM235
Sertifitseerimine Puudub
Brändi Nimi xcan
Päritolu Mandri-Hiina
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Materjal Karbiid
Tüüp muud
Pikkus Nagu Pildil
Kasutamine Puidu Puurimiseks

sku - t5467

Teie Hinnang
  • 3
    Anonymous

    Nii Nii.