Sildid: suitsu tarvikud, filter puidust, cigaret juhul, nafta kergem metallist, kergem bensiin.

Nostalgiline Vana Vanaaegseid Lihvkettad Petrooleumi Kergem Metall Vaba Tulekahju Sigari Toru Õli Kergem Loominguline Suitsetamine Kingitus

Kui sa ostsid 2tk või rohkem, saad extra 2% allahindlus

Kui tellid minu poest, saadame sulle eriline kingitus oma paketi.

Kuna Õli ei saa pardale ,kergem saadame kõik nr Õli, Teil on vaja lisada õli ise.

Osta rohkem, seal on rohkem allahindlused, Kui teil on vaja hulgi-või Drop shipping, palun võtke ühendust klienditeenindusega

-Täitke kütuse tüüp: Petrooleum-

Hingav, Korduvtäidetavaid Õli, Väljas

Peale müümist:Kui teile saadeti objekt, mis on kahjustunud või ei tööta, või kui te ei saa toodet.Palun võtke meiega ühendust esimesel.Me võime saata teile uue lihtsama tasuta., või annab teile täieliku toetuse.

Töötasu:

? Me võtame Alipay, Western Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

? Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast tellimist.

? Kui te ei saa vaadata läbi kohe pärast enampakkumist, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti maksmine 3 päeva jooksul.

Saatja:

? Ülemaailmne transport. (Välja arvatud teatud riikides/regioonides ja APO/FPO)

? Tellimus töödeldakse aja jooksul pärast makse on kinnitatud.

? Me ainult laeva aadress, kui tellimus on kinnitatud.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress

? Teenuse transpordi ajal on ette nähtud vedaja, välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Tarne tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

? Kui sul ei ole kauba vastuvõtmiseks 50 päeva jooksul pärast tasumist, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida kaupade ja sulle tagasi niipea kui võimalik.Meie eesmärgiks on rahuldada klientide!

? Tänu varude staatus ja aja erinevus, me valida, laeva meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Raha tagastamine:

? Alates päevast, siis on 7 päeva meiega ühendust ja tagastada 30 päeva jooksul.Kui te oma punkti rohkem kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja me ei saa tagasi või asendada see.Ilma eranditeta!Kaubavedu kannab ostja ja müüja pooleks.

? Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis, ja sa pead andma meile jälgimise numbri ja konkreetset põhjust tagasi

? Me toetuse oma täieliku pakkumise summa pärast originaalpakend, mis sisaldab kõiki komponente ja tarvikuid.Nii ostjad ja müüjad tühistatud Toamangud.ee tehingu.Või võite valida, et asendada.

? Kui toode ei sobi reklaami, me kandma kõik postikulud.

Tagasiside:

? Me säilitada kõrgeid standardeid, hea kvaliteedi ja püüdma saavutada 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me palume teil meiega ühendust võtta kohe, enne kui nad annavad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime lahendada teie probleemi rahuldavalt.

? Kui me ei tea midagi probleemi, me ei saa seda lahendada!

Tulu-ja tagasimaksed

1. Alates päevast, teil on 7 päeva, võtke meiega ühendust, ning te saate tagastada kaup 30 päeva jooksul.Kui te oma punkti rohkem kui 7 päeva, siis loetakse, et on kasutatud, ja me ei saa tagasi või asendada mõnda punkt sulle.Ilma eranditeta!Kaubavedu kannab ostja.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis, ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

3. Maksame teile kogu summa pärast algse üksuse ja pakett, mis sisaldab kõiki komponente ja tarvikuid.

vihje:

B: On nii hulgi-kui ka otsene vedu võimalik?

Hulgi -, anname allahindlust või tasuta kiire tarne, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.

Otsene shipping, me saame saata kaup otse oma klientidele.Kui soovite, me ei jäta mingit infot meile.

-Kuidas jälgida paketi?

Saate jälgimise numbri jälgida paketi järgmisel veebilehel: www.17track.net/en (kopeeri brauseri avamiseks)

-Mida teha, kui mul ei ole aega, et osta kaitse?

Kui teie ostu kaitse kui aeg otsa saab, palun võtke meiega ühendust, ja me saame aidata teil laiendada oma ostu ajal.Seega, raha ei sisestage minu konto.

Kirjeldused
Väärtus
Technics Lakk
Näpunäited Nr Õli Kergem
Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Petrooleumi kergem

sku - t47231

Teie Hinnang
  • 5
    Anonymous

    Kvaliteet on hea, kuid ei ole veel tangiti kontrollimiseks. Kui aus olla, siis ma ootasin, et see on kaks korda sama suured või isegi üsna väikesed. Kuid see läheb.