Sildid: akustiline toru, nahast raadio-kabuur rihm, pesa, radtel, booster.

Tasumine

Toamangud.ee nõus Tingdeposiidileping/ krediitkaarti/ Panga Ülekanne/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi rahakott /Boleto!.West union, ja Alipay.

Laevandus

Tavaliselt oma pakke saadetakse 2 päeva jooksul.

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.

Tarneaeg: Free shipping saata poolt Hiina post, kõige riik võib jõuda 15.~35 päeva.Venemaa ja Brasiilia on aeglaselt, võivad vajada 20~90 päeva.Kui teie donacirceurotradet saada 45 päeva jooksul, siis palun kirjutage mulle, ma ei otsi sind.

Tagasiside

Me väga hindame teie 5-Tärni POSITIIVSET Tagasisidet.Meil on programm, mis automaatselt vastused nii kiiresti kui saate jätta oma tagasiside.Me hindame kõrgelt teie nõu, mis võimaldab meil pakkuda paremaid teenuseid teile.

Kui mingi PROBLEEM oma tellimuse või soovite saada rohkem üksikasjalikku teavet meie toodete , Ei karda, et andke teada, teeme oma parima, et lahendada oma probleeme.

Tagastamine ja Garantii

Võtame toote tagasi 7 päeva jooksul.Tagasi Kauba saab selleracirceurotrades vastutusel, kui see on kvaliteedi küsimus või soovite saada toote, mida ei ole kirjeldatud, vastasel juhul ostja kannab kauba tagasi ja tagastamine ei ole lubatud (Kui toote tagastamine, pidage originaal pakendis)

Meil on 6 kuud garantii oma toodetele, kui tooteid ostad on defektne 1 kuu jooksul .saadame teile asendamine ilma lisatasuta või raha tagastamist, kui me saada defektiga tooteid, kui sa ei ole rahul toote, saate siiski saada need meile tagasi, aga sa pead maksma laevandus kaupa.

Kirjeldused
Väärtus
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number K Sadam
Toote Tüüp Kõrvaklapid
Brändi Nimi baofeng

sku - t26045

Teie Hinnang
  • 5
    Anonymous

    Töötab. Õnnelik!

  • 5
    Anonymous

    Saabus kiiresti Prantsusmaal! Heli on võimas ja hea kvaliteet!

  • 5
    Anonymous

    Töötab. Õnnelik!