Sildid: postament puuri osad, tolmu koguja aspirator, rootor-power tool, power tool tolmukindel, koso tööriist, rialux tabel lamp, tolmu koguja tabl, tolmuimeja tolmu po, ds5 signaal lamp, misic pliiatsiteritaja.

Electric Drill Tolmukaitse Mõju Hammer Drill Tolmu Koguja Tolmukindel Seadme Võimsus Vahend Tarvikud

Funktsioon:

1. Ideaalne puur vahend tarvikud, suletud luku disain tagab nr tolmu lekkimist.Pärast puurimist, võite keerata vasakule, et vabastada tolmu koguja.See on praktiline ja vastupidav tööriist kaitsev puur.Vältida tolmu sattumist silma, riietele või põrandal.

2. Puurimine tolmukaitse, vältida tolmu sõidavad puurimise ajal, mis on kasulik teie tervisele ja tuba hügieeni.Koguda tolmu ja prahi, kuigi puurimine, et vältida nende sattumist silma, riietele või põrandal.

3. Suletud disain, tolmukindel mõju on parem kui tavaline tüüp, eriti kui puur küljele.See hoiab ära puurida ja vasaraga on kahjustatud tolmu sisenemist siseministeerium.

4. Vastupidav lõng: valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, sealhulgas mitte tõsta biskviit-ja PVC-põrutuskindel ja kühmnokk-tihend.Kausi kuju disain võib suurendada ruumi ja teha seda mugavam kasutada.

5. Sobib igasuguste olukordade: vajalikud tingimused kodu kaunistamiseks.Sobib 4-10 mm drill bit.Lihtne kasutada ja puhastada.

Kirjeldus:

Materjal: tolmukindel sponge + PVC + PP plastist

Suurus: 88x50x44mm/3.46x1.96x1.73"

Eesmärk: kui electric drill haamer töötab, see saab koguda tolmu ja jäänuseid, et vältida tolmu sõidavad üle kogu taeva

Märkus:

1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

2. Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 X Electric Drill Tolmukaitse

Kirjeldused
Väärtus
Päritolu Mandri-Hiina
DIY Tarvikud Plaatimistööd
Sertifitseerimine ce, Puudub
Mudeli Number drill

sku - t2351

Teie Hinnang