Sõrme Lainelaua Surf Tuul Mini Lainelaua Lapsed Teismelised Täiskasvanud Mänguasi Sõrme Surfata Pardal

Omadused:

Sobiv koolitus sõrme: Väga sobiv koolitus sõrme koordineerimise oskus.Rongi sõrme koordineerimine, ei mõjuta halb ilm või väljaspool ebakindlus, ning on lõbus kodus.Tallamiskindlus funktsioon parandab mängu kogemust, pakkudes lõputu lõbus.

Suurepärane kingitus: See on suurepärane kingitus sport lovers ja lainelaua, ja nad naudivad kingitus see skate park kit mänguasi.Peen ja väike välimus, sõrme mänguasjad sobivad sünnipäeva kingitused, Jõulud kingitused, jne..

Meelelahutus: sõrm juhatus määrata, võib kohaldada ka meelelahutus, leevendab stressi töötada ja õppida ja lõõgastav meelt, väike sõrm mänguasi on vastupidav, kerge ja ei ole lihtne murda; sile pind sõrme mänguasjad ei haiget oma käed, veenduge, et saate õnnelikult sukeldu mäng.

Interaktiivne sõrme mänguasjad: Me ainult häid mänguasju ja väga vastupidav lainelaua , ja teie lapsed armastavad meie lainelaua.Need interaktiivsed sõrme mänguasjad on väike suurus, mida saab kergesti teha kotti või taskusse, neid välja võtta igal ajal, et mängida.

Kõvast plastikust materjal: Kõvast plastikust lainelaua.Alt lainelaua võtab küpsetamine värvi lõpeta, nii et muster ei ole kriimustatud.See on täiuslik kingitus või tasu eest teie lapsed.Ja saad rohkem kommunikatsiooni mängu ajal aega, ja rohkem sõpru.

Tehnilised andmed:

Materjal:Plastik

Värv:Valge,punane,roheline,sinine

Suurus(umbes):Suur üks:12*4cm

Komplekti Kuulub:

1 tk Sõrme Lainelaua

1-pc grip tape-ribad

1tk kõrgusega käsi köied

Kirjeldused
Väärtus
Soovitan Vanus 7-12y
Mõõtmed 12*4CM
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Sõrme Rulad
Brändi Nimi GJCUTE
Materjal Plast

sku - t232104

Teie Hinnang