Sildid: vest stressi, squeezy pigistada mänguasjad, juhul pop realmy, 2 pop fidget, teehöövel lapsed mänguasjad, antistress leevendavat mänguasjad, top fidget mänguasjad, fidget mänguasja nukk, mänguasjad ina, räni mänguasi.

Üksikasjalik kirjeldus:

Toote Nimetus: Pop Toru

Materjal: PE

Värv: Värvi

Sobib Inimestele: Piiramatu

Kontrolli Meetod: Jõu Kontroll

Pikendatav Pikkus: 9cm/3.5

Suurus: 1.9 x 6cm/0.7 x 2.4 D x H)

Pakendi Suurus: 17 x 17 x 16cm/6.7 x 6.7 x 6.3(L x W x H)

Pakendi Kaal: 0.5 kg/17.6 oz

Detailide Nimekiri:

100*Pop-Torud

1*Kopp

Esile kirjeldus:

【Mitmeks Otstarbeks Fidget Mänguasi】Need pop-toru mänguasjad saab murtud, painutatud, peale venitatud, keerata erinevat moodi, teha heli, suurendada oma lapse peenmotoorikat ja stimuleerida puutetundlikud meeli.

【Stress ja Ärevus Relief】teise lapse meele fidget mänguasjad hoida meeled ja sõrmed hõivatud, aitab vähendada stressi ja ärevuse kujul tööle või õppima, mis takistab meeles, ekslemine välja, võimaldab ühe rohkem tähelepanu.

【Hariv Toru Mänguasi】multi-värviline fidget torusid saab painutatakse erineva kujuga, näiteks väga pikk toru, või DIY erinevaid kujundeid.See aitab lapsi kasvatada sõrme paindlikkust, arendada loovust, kasutada käsi-on võime.

【Ideaalne Kingitus 】vastupidav, kerge motoorseid oskusi mänguasjad on parim kingitus lastele, suur fidget mänguasjad fidgeters, ärevus, keskendudes ADD ja ADHD, OCD, Autism, suitsetamisest halvad harjumused teismelistele.

【Lai Rakendus】vinge stress relief mänguasi on väga Jõulud, Halloween, sünnipäeva kingitus igas vanuses poisid, tüdrukud, mehed ja naised, kooliõpilaste ja office rahvahulgad saada lõputu õnn.

Märkus:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

Kirjeldused
Väärtus
Soovitan Vanus 25-36m
Teema Sport
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Morima
Mudeli Number 200017370

sku - t209109

Teie Hinnang