Roheline Silm Putukate Pigistada Mänguasi Muru Uss Näputäis Mänguasi Stressi Leevendavat Antistress Fidget Mänguasi, Squishy Pigistada Mänguasjad Popping Välja Silmad

Eelised: :

1. Pestav materjal: Need Squishy pigistada mänguasjad, mis taluvad painutamist ja surudes, on soovitatav pesta nõudepesuvahend, sooja vee ja õhu käes kuivada, pärast korrapärast kasutamist.

2. Stress Relief Mänguasjad Lastele ja Täiskasvanutele: See pop-up mänguasi aitab teil vabaneda stressi ja ärevust, mida pigistada, venitamine ja keerates.

3. Käsi-Mänguasi, Uudsus: See silmade avanemise pigistada mänguasja võib kasutada ka randme, käe ja sõrme harjutusi, või Halloween mäng prop hirmutada oma sõbra ja teha oma naerma.

4. Laialdaselt Kohaldatav: See stress relief pigistada mänguasja saab kasutada nagu kingitus kott filler, muna filler, Halloween, Jõulud, jne.Suurepärane kingitus lastele ja sõpradele!

kirjeldada:

Kui sa ei tea, kuidas saada oma kallimale või keegi erivajadustega lõõgastuda ja leevendada pingeid, anda neile "pigistada" ravida.

Materjal: TPR

Suurus U: U. 7.5*4.4 cm

Kaal: umbes 35 grammi

Kasutusalad: Leevendada stressi, ärevuse

pakkeleht:

Lõbus Pigistada Mänguasi*1

Kirjeldused
Väärtus
Sugu Unisex
Sertifitseerimine Puudub
Materjal Kummist
Hoiatus Olge ettevaatlik, et mitte alla neelata
Soovitan Vanus 7-12y, 14+y, 12+y, 18+
Päritolu Mandri-Hiina

sku - t204459

Teie Hinnang