Sildid: blokeerimise telefoni puhul, signaali blokeerimine juhul, korter airtag, radiaatori magnet kate, kohtuasi.

Omadused:

1. Kvaliteetne materjal: Meie RFID blokeerimine kott on valmistatud spetsiaalne materjal, mis võib blokeerida signaal 100% ja tõhusalt vähendada kiirguse, kaitstes seeläbi oma tervist.

2. Võimas Signaali Edastus: Kaitseb seadme erinevatest pealetükkiv signaale, sealhulgas WiFi (2.4 ja 5 ghz), raku signaalid, sealhulgas 5G võrgud, GPS, RFID ja 90 madal MHz kuni 40 GHz Määral nõrgenemise raadio signaalide dB.Kaitseb RFI ja EMF-i eest.

3. Universaalne Suurus: piisavalt Suur, et hoidke paljud mudelid ja suurused, mobiiltelefonid, auto võtmed ja sama suurusega elektroonilised seadmed.Palun mõõta suurust oma telefoni enne ostu, et suurus ei sobi.

4. Moekas ja praktiline: Trahvi võrgusilma kudumine disain väljapoole, kvaliteetne RF varjestus, ja veekindel kangas sees.Ja kott on mõeldud pingutusnöör, mis on mugavam kaasas kanda.Sulgemine on tagatud kahekordse rulli ja konks ja silmus sulgemine.Rohkem mugav ja ohutu kasutada.

5. Lai valik kasutusalad: lisaks sellele, et vähendada kiirguse eest, et kaitsta oma tervist, see kott võib ka plokk mobiiltelefoni signaale, tekstisõnumid, Wi-Fi, 4G, ja signaale, et kaitsta teie privaatsust ja vältida on seda jälgida.Lisaks võtmehoidja kate, saab kasutada ka salvestada ID-kaardid, pangakaardid ja krediitkaardid, et takistada teistel varastada.

Kirjeldus:

Toode: RFID blokeerimine kott

Materjal: Oxford riie

Värv: Must

Suurus: 25*28cm/9.84*11.02 aastal

Pakkeleht:

1 Töö RFID Blokeerimine Kott

Kirjeldused
Väärtus
Materjal Riie
Päritolu Mandri-Hiina

sku - t179498

Teie Hinnang
  • 5
    Anonymous

    töö suur , siis blokk minu telefoni nr torn võib leida mind , suured asjad