Sildid: eco toidu käekott, cooler kotid värske hoida, tervislikke suupisteid kott, mugav kott toitu, 3m piima, multi tõmblukk sidur kott, määratlemata püksid, vson pakett, korduvkasutatavad kotid suupisted külmutamine, bb värske.

[Pikaajalise toidu ladustamine] Pärast tihendi, see võib takistada kõik vee ja niiskuse pääsemist, ja hoida ära mis tahes omapärane lõhn sattumist.Veekindel, niiskuskindel, putukate, saab hoida toidu värske.

[Material safety] See on valmistatud kõrge-kvaliteet PE komposiit materjal, mis on ohutu ja ökonoomne, keskkonnasõbralik, lõhnatu ja mittetoksiline.

【Lukuga kott】Tõmblukk pitsat disain, lekkimiskindlates disain, lihtne teha ja transport, õhukindlas pitsat saab täiesti säilitada mis tahes toitu, vedel-või suupisteid, iga kord, kui sa saad erakorralise mõttes värskuse.

[Mason jar disain] Kui mason jar kuju disain on suurepärane teenetemärgi meie köök või sügavkülmik.Nad on kerge kaal ja lihtne pood, kapp, säästes ruumi köögis ja sügavkülmik, ja hoida oma suupisted korras.

[Laialdane kasutamine] Seda saab täis puu -, köögivilja -, toidu -, suupisted, võileivad, pähklid, kommid, küpsised jne., ja võib panna köök countertop, külmik või kapis, säästes ruumi ja hoidmine korralikult.

[Võimalus] pakend sisaldab 20 tõmblukk kotid, 5 suurt kotti (500ml), 5 suurt kotti (1000ml), 5 keskmise kotid (500ml) ja 5 väikest kotid (150ml).

Toote parameeter

Suur kott mahutavus: 500ML

Suur kott mahutavus: 1000ML

Keskmised kott mahutavus: 500ML

Kott mahutavus: 150ML

Toodete Nimekiri

5*Kõrge kott

5*suur kott

5*keskmise kott

5*kott

Kirjeldused
Väärtus
Materjal PEVA
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number värskuse kaitse pakett

sku - t177433

Teie Hinnang
  • 4
    Anonymous

    oK

  • 5
    Anonymous

    fantastiline toode, väga mugav suur tänu