Sildid: fe köök korraldaja, küüneviil hõbe, meeste sahtel, strech diivanil hõlmab, puidust laud, kirjatarvete populaarne kleebised, lekkimiskindlad ladustamise kasti köök, laua korraldaja mech, raamatu keraamiline box, desktop raamat rack.

Metsik Rakendus: laud korraldaja on suurepärane abiline office salvestada erinevaid objekte, näiteks A4 paber, dokumendid, sülearvuti, telefoni ja muude väikeste mikrobioloogia.

Toote Mõõt: suurus laud faili on 33 * 27 * 24cm, ja seal on 4 osa oma sorteerida erinevate failide või office essentials.Ja See ei võta liiga palju ruumi laual.

Keskkonna Materjali: See paberitöö korraldaja on valmistatud puidust, ja see ei tohi painutada või murda.Oma tugeva konstruktsiooniga ja kõrge kvaliteediga, see on hea kaunistamiseks oma kontori.

Kiire ja Lihtne Kokkupanek: Käesoleva taotluse esitamise plaate on kaasaskantav ja lihtne kokku panna, lihtsalt 5 kuni 10 minutit, et lõpetada kokkupanek ilma tööriistadeta, mis on päris säästab aega ja mugav.

Kirjeldus:

Mõõde: 33 * 27 * 24cm

Kaal: 1.4 kg

Värv: 3colors

Materjal: MDF

Omadused:

1. 100% kvaliteedi garantii

2. Tugev ja vastupidav keskkonna-materjal puit

3. Uuenduslik disain ja ilus välimus laual

Pange Tähele:

Faili jagaja on valmistatud keskkonna puit, seal võib olla natuke lõhn, kui te esimest korda avatud pakendis, palun ärge muretsege,

see ei kahjusta oma keha.Ja see kaob pärast sa pane see ventileeritavas kohas paar päeva.

Pakendi Sisu:

1 * Faili Sorteerija

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

korraldaja na biurko metalowy

Kirjeldused
Väärtus
TYPE4 laua ladustamise rack
Materjal Puit
Käitise tüüp Põranda Tüüp
TYPE2 dokumendi korraldaja
TYPE3 faili korraldaja
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Tühi-tähi
TYPE5 Office ' I Korraldaja
Liigitus Mitte-tagaistme Rack
Nr. Määramistasandite Neli Kihti
Funktsioon Öko-Sõbralik
TYPE1 Faili Sorteerija

sku - t164063

Teie Hinnang