Sildid: telestra tv box, nokia box, eesmärk laud korraldaja, korraldaja duyas, metallik meik korraldaja, lühikese harry potter, ladustamise kasti sahtli korraldajad, määratlemata püksid, termosed korvi, olid totti lõuna-box.

alusta Tere tulemast Tanhanum poe toetame dropshipping, võtke meiega ühendust, et saada rohkem teavet

-------(Langus shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.)

☞ Me toetame drop-shipping-Ja Hulgimüük

☞ lk tilk-shippingOrder saadetakse Välja 24 Tunni Jooksul.Palun jätke teade vastavalt teie tellimus

☞ lk tilk-shippingNo Arve Või mis Tahes Teavet Lisada. ☞ lk drop-shipping klient, pakume sulle toode fotosid. ☞ Lk toote kohta: Hulgimüügi kliendid saavad kohandada logod ja kohandada mis tahes muster või mis Tahes Suurusega, Kui olete huvitatud, palun võtke meiega ühendust.Ootan teie liitumine meile!

Kui teil on küsimusi, võtke Palun julgesti minuga ühendust ja me oleme õnnelikud, et aidata teil.Aitäh!

Toote kirjeldus

100% täiesti uus ja kvaliteetne

Materjal:Vilt on kangas

Suur ja Turvaline,Tervislik.Usaldusväärne ladustamise korvi, lasteaed tuba.

SUURUS (Ühik: CM) :

21 * 21 * 21CM

25 * 25 * 25CM

28 * 28 * 28CM

30 * 30 * 30 CM

33 * 33 * 33CM

35 * 32CM

ECO-SÕBRALIK MATERJAL: 100% vilt, mitte-mürgine, kerge ja vastupidav, pehme kriimustuste eest, kaitsta oma objekte hästi ja on ohutu lastele liiga.

ARMAS LADUSTAMISE KASTI: ema-lapse loomade muster on täis armastust, see ei ole ainult mänguasi ladustamine oma lapsi, kuid on ka kena teenetemärgi laste tuba, laste tuba või elutuba

STABIILNE KVALITEET: tugevdatud ülemine serv topelt kiht tundsin, paksus 4 mm, muudab ladustamise kasti tugevamaks ja vastupidavamaks.Kaks süvistatud käepidemed on lihtne transport.

KOKKUPANDAV STORAGE CUBE : murra korter on lihtne ladustada ja säästa ruumi, kui seda ei kasutata.Lihtne puhastada, pesta pehmetoimelise seebiga ja kuivata loomulikult Meie ladustamine kopp disain muster näeb välja armas ja super paks võluv hoiukorv.Huvitav ja armas disainilahendused on väga populaarne lastega.

Peredele, magamistuba, elu tuba, vannituba, kapid, kontorite ja palju muud.Ostukorvi pesu saab kasutada salvestada riided, laste mänguasjad, beebi esemeid, raamatuid, käsitööd ja muud elemendid, mistõttu on hea valik.

TOOB ESILE FUNKTSIOONID

ECO-SÕBRALIK MATERJAL: 100% vilt, mitte-mürgine, kerge ja vastupidav, pehme kriimustuste eest, kaitsta oma objekte hästi ja on ohutu lastele liiga.

MUGAV HOIUSTAMINE: üksi või koos kuup raamaturiiul, sobib kõige riiulid; Suur korraldada laste mänguasjad, beebi riided, raamatud, aluspesu, sokid jne.

Armas ladustamise kasti: ema-lapse loomade muster on täis armastust, see ei ole ainult mänguasi ladustamine oma lapsi, kuid on ka kena teenetemärgi laste tuba, laste tuba või elutuba.

Stabiilne kvaliteet: tugevdatud ülemine serv topelt kiht tundsin, paksus 3,5 mm, muudab ladustamise kasti tugevamaks ja vastupidavamaks.Kaks süvistatud käepidemed on lihtne transport.

Kokkupandav storage cube: murra korter on lihtne ladustada ja säästa ruumi, kui seda ei kasutata.Lihtne puhastada, pesta pehmetoimelise seebiga ja kuivata loomulikult

Meie ladustamine kopp disain muster näeb välja armas ja super paks võluv hoiukorv.Huvitav ja armas disainilahendused on väga populaarne lastega.

Peredele, magamistuba, elu tuba, vannituba, kapid, playrooms, kontorite ja palju muud.Ostukorvi pesu saab kasutada salvestada riided, laste mänguasjad, beebi esemeid, raamatuid, käsitööd ja muud elemendid, mistõttu on hea valik.

Kirjeldused
Väärtus
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid
Koormus 10KG
Make Up Korraldaja Asukoht, Magamistuba, kapp, mänguasjad,
CN Zhejiang
Brändi Nimi haojianxuan
korraldaja Meik korraldaja
Stiil Modern Stiil
Kanga Tüüp Polüester
Päritolu Mandri-Hiina
Suure mahutavusega kopp korraldaja
Määrdunud riided ladustamise kasti Pesu Korvi
Spetsifikatsioon 35x32cm
Võre Kogus üks kõik
Toode Riided Korraldaja
Kodus Riideid Barrel Kids Mänguasi Ladustamise Pesu Korvi
Technics Trükkimine
Kasutamine Riietus
Kuju Ristkülik
Funktsioon Vastupidav Puuvill Käepidemed
organizador Laps mänguasja hoiukorv
hoiukarpi voodipesu, Põlled, ja dishtowels
Võimsus 18L
pesu takistada kott Värvikas Riided Hoiustamise Korve
Mudeli Number kangas hoiukorv
Materjal Kangas
ZH01264 rangement hoiukorv
Suures Koguses Kokkupandav Riided Mänguasja Omanik

sku - t153193

Teie Hinnang
  • 5
    Anonymous

    Väga lahe karbid, hea kvaliteet, ma tahan, et veel tingimata, ainult hind oleks soovitav, odavam, ostetakse 707 rubla, ja nüüd aktsia on kirjutatud 770 rubla.

  • 5
    Anonymous

    See on okei, tegelikult kallis see

  • 5
    Anonymous

    Toode on hea, ainult negatiivne külg, et on kallis toode see on.

  • 5
    Anonymous

    Ma võtsin suurus 28*28. ideaalis lähenes riiul selliste mõõtmetega. Tundsin ise on tihe, umbes 4-5mm. Loomad on ise õmmeldud hästi, alates tundnud. Näeb välja nagu pomm. Lapsele meeldis.

  • 5
    Anonymous

    Täidetud jõudis ette ainult negatiivne külg, et suurus ei ole sama, see on 30 välja 28. välja 25