Sildid: vintage bambusest kellad, vaadata tis, guou brändi kellad, melanda digitaalse vaadata, led watch riverdale, akrüül-ekraan, digitaalne kell puidust, p h moon vaadata, taeva kuningas vaadata, puidust vaata talv.

Juhul Materjal : Bambus

Bänd Pikkus : 24.5 cm

Liikumine : Digital

Bänd Laius : 20mm

Kohtuasjas Paksus : 12 mm

Dial Akna Tüüp Materjal : Akrüül

Funktsioon : LED Ekraan

Dial Läbimõõt : 45mm

Bänd Materjali Tüüp : Puidust

Kirjeldus: Sarmikas Välimus: stiilne Suur Vanker muster dial sobitatakse LED märgutuled ja kunstlik teemandid.Kui aeg on saadud, puudutades ekraani, et vaadata on mõtet tehnoloogia.Elektrooniline Liikumine: Elektrooniline liikumine annab käesoleva vaata täpset ja pidevat aeg hoida.Ei ole Veekindel: meeter pea ja rihm ei ole veekindel, palun ärge kandke neid vees.Palun hoidke sõrmed või peegel kuiva, kui te puudutage ekraani.Niisketes tingimustes mõjutab puutetundlikud funktsioon.Kerge: See puidust vaadata on kerge kaal, keskkonnasõbralik, ning ei põhjusta koormaks, kui kulunud.Aja Lugemine: valge LED valgus on aeg, valgus, sinine valgus on minut valgust, vilkuv, on praegune aeg ja viimane sinine valgus on praeguse hetke.Omadused: 100% Loodus Puidust Juhul Liikumine: Elektrooniline Bänd Materjal: Puit Juhul Materjal: Puit Pannal Tüüp: Kokkuklapitavad Pannal Dia Läbimõõt: ca. 4,5 cm Kohtuasjas Paksus: u. 1.2 cm Band Laius: u. 2cm Band Pikkus: umbes. Mõõtmed on 23cm Teade: vaata, mis on valmistatud naturaalsest puidust ja on pakitud käsitsi, nii et see võib olla teatud füüsiliste karmid read ja mõned plekid.Pakendi Sisu: 1 x Puit Vaadata

Kirjeldused
Väärtus
Mudeli Number W322
Stiil Mood & Casual
Feature2 helendav käed
Kastid & Juhtudel Materjal Nr pakett
Päritolu Mandri-Hiina
Liikumine Digitaalne
Pannal Tüüp Käevõru Pannal
Dial Läbimõõt 45mm
Juhul Materjal Bambusest
Toote Tüüp Digitaalne Käekellad, Digitaalne Käekellad, Värvikas Puidust
Veekindlus Sügavus Ei Ole Veekindel
Kell Isane Vaata Meeste Kell Mees
Feature1 LED-Ekraan
Bänd Laius 24mm
Bänd Materjali Tüüp puidust
Brändi Nimi Gorben
Dial Aknas Materjali Tüüp Akrüül, Dial Aknas Materjali Tüüp
Funktsioon LED-Ekraan, helendav käed
Juhul Kuju Ring
Bänd Pikkus 24.5 tolli, 245mm
Juhul Paksus 12mm
Sertifitseerimine Puudub

sku - t142146

Teie Hinnang
  • 5
    Anonymous

    lihtsalt.....imeline!!!

  • 4
    Anonymous

    Kirjeldatud toode. Toote kvaliteet On natuke nõrk augud nõelad (palju suurem kui paksus pin) Nad tulevad välja treida ja tuleb panna liimi, et mitte langeda.