Sildid: defender 110 ht, rebimine beebi auto, turbolaaduri rover defender, diecast 124 joonis, skanner jaguar landrover, noa diecast, mudel raketi auto, diecast 132 sätestatud, rongi mudelid raudtee, dodge diecast sõidukid.

Palun loe enne ostmist

1,Umbes värvi toode, me märgi järgi värvi nime sõnastatud tehases.Palun vaadake pilte hoolikalt enne ostu.Me kõik oleme tegelik toode kaadrid.Sest valguse ja eri kuva seadmeid, seal on mõned vead vahel pilte ja tegelikke värve.

2,Sest lennundusjulgestuse kontroll on väga range, paljud transpordiettevõtted ei võta tooteid, mis sisaldavad patareid, nii et enne saatmist kaubad, me eemaldada patareid tooteid.Kui teil saada punkte, kui te peate kasutama valgust ja heli funktsioonid, teil on vaja osta 3 LR44 patareid ennast.

3), et vähendada pakendi kaalust ja ostja poolt ostuhinna, et me ei anna originaal pakend karp selle toote kohta, palun pöörake tähelepanu enne ostu.

4,See on mänguasi.Seal on mõned kriimud ja liimi jäljed kere värvi.Seal on mõned kriimud aknas.Lõhe keha osad on suhteliselt suur.Palun lugege toote kirjeldus enne ostu.Kui teil on küsimusi, võite saata mulle sõnum.

Toote Omadused

1,Avatud Ukse

2 -, Heli

3,Valgustus

4,Avatud ukse,heli ja valgus on avatud.

Toote Andmed

1,Brändi - JKM

2,Neto kaal 315g

3,Pikkus - 15CM(5.9 tolli)

4,Laius - 6CM(2.4 tolli)

5,Kõrgus - 7,5 CM(3 tolli)

Hõbe

Oranž

Hall

Roheline

Määrdunud

Kirjeldused
Väärtus
Tüüp auto
Skaala 1
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Metallist
Mudeli Number defender 110
Soovitan Vanus 4-6y, 7-12y, 12+y
Omadused Diecast, mudel

sku - t112324

Teie Hinnang