Sildid: ringi spindlil suurused, spindel roostevabast ringi, poleerimiskettad soflex spindlil, spindlil bulgaaria ketas, terasest rõngas spindlil austraalia, ringi spindlil euroopas, mazda 6gh piduri ketas, ud carbon ketta, südamiku rõngas plastikust, ringi spindlil syeel.

Ühilduvus: teemant lõigatud rattad on kooskõlas enamiku pöörlevad ja õhu tööriistad, elektrilised veski

Kvaliteetne ja vastupidav: teemant lõigatud kettad on õhuke, täielikult kaetud trahvi teemant osakesed, hingamine augud vähendada kuumust ja kõrvaldada praht, suur tegemine teenindusaegade ja pilu

Lai valik kasutamine: See diamond cutting wheel sobivad teeme DIY, lõikamine, saagimine, nikerdamist, teritamine ja esitamise kõvade materjalide, sealhulgas igasuguseid kalliskive, jade, marmor betoonist, tellistest, portselan -, keraamika -, epoksüüd ja muud okaspuu, kuid ei ole soovitatav metalli.

Teade: teie ohutuse, palun tuleb kanda kaitsekindaid ja kaitseprille ja tuleks hoolikalt ümber säde kasutamisel spindlil diamond cutting tools.See võib muutuda väga kuumaks, kui lõikamine, nii, lisada veidi vett, et hoida seda jahedas.

Plaadi läbimõõt: 0.87 tolline/ 22 mm

Plaadi paksus: 0.02 tolline/ 0.6 mm

Spindlil pikkus: 1.50 tolline/ 38 mm

Südamiku läbimõõt: 0.12 tolline/ 3.0 mm

värv:Hõbedane

Materjal:diamond

Pakendi Sisu:

20 * Diamond cutting wheel

4 * Spindlil

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kirjeldused
Väärtus
Pad Materjal Teemant
Välisläbimõõt As shown
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Diamond Cutting Wheel
Brändi Nimi FGHGF
Kasutamine Kodus DIY

sku - t62365

Teie Hinnang