Bullet Punkte:

1、Maamees Disain: Seinale Paigaldatud Ujuv Riiulid vastu elegantne ümmarguse punase poolkuu disain, lihtne ja klassikaline.Kombinatsioon retro ja mood annab sooja ja maalähedase tunde tahes ruumi.

2、Ekstra Ruumi: Meie Kuu Riiul on avaram kui teised kuva nagid turul.Saate lisada rohkem ja suuremad kristallid ja vaimu kividega, see kristall vitriin kaunistamiseks.3-layer sorteerimine riiul vastab kuvada eri tüüpi objekte!

3、Vastupidav Lõng: See Ujuv Kuu Riiul on valmistatud peen naturaalne mänd ja super paks struktuuris, mis on tõestatud, et olla siseruumides kasutada aastakümneid.

4、Kodu Kaunistamiseks: Moon Riiul annab see tunde kunsti ilu.Lihtsalt täitke kuu riiul koos väikeste asjade või kunstlik taimed, mis sulle meeldib, see teeb koht, mis teile kaunistada täis kunsti mõttes.

5、Praktiline Kingitus: Teie pere ja sõbrad on armastan seda praktilist puidust kuu-riiul vitriin.Sest kuu riiul saab kasutada mitte ainult hoidmiseks riiul et aidata teil salvestada vaid ka suurepärane täiendus teie toas.

Kirjeldus:

Musta kuu raam annab teile kunstilise ilu.

Kuu tuba decor pakub soojust ja rusticity, et ükski rakendus ruumi.

Oma kuu-kujuline puidust raami saab riputada igal ajal.

Kirjeldus:

Nimi: Moon Riiul

Suurus: umbes 25*25*7.5 cm/10*10*3in

Kaal: 350g

Materjal: puit

Värv: must, kollane, lilla

Pakkeleht:

Seina külge kinnitatav Kuu Crystal Ladustamise Rack*1tk

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Kirjeldused
Väärtus
Kasutamine Tööriistad
Päritolu Mandri-Hiina

sku - t169792

Teie Hinnang